afrit 26

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Op een steenworp van overal.

Elke werkdag vanaf 9 uur vult de geur van verse koffie de ruimte, uit de tap stroomt het eerste bier van de dag. Het is nog maar net middag, toch heerst er al een gezellige drukte in de Lummense brasserie Afrit 26....

Waarom stop je niet even voor een glaasje, een hapje, een kleine snack of een uitgebreide maaltijd tijdens uw trip van of naar het vriendelijke en gastvrije Limburg.

In Brasserie Afrit 26 te Lummen bieden wij u naast een klein ontbijt of uitgebreide kaart de mogelijkheid om rustig een drankje te nuttigen. Dit om te genieten, uw zakenrelaties uit te bouwen of terwijl de kinderen zich amuseren in onze speeltuin. Tevens is er gratis WiFi voorzien voor onze klanten.

Natuurlijk wil glansbeton graag een sponsor zijn van een zaak waar we zelf regelmatig stoppen om een fris pintje te drinken... Als je na je je dorst gelest hebt nood hebt aan een betonvloer voor je woning of terras, krijg je een korting van 5% indien je de promocode gebruikt van de voucher. Het enige wat u hoeft te doen, is:

  • op voorhand bij de offerteaanvraag de code te vermelden
  • over te gaan tot een meer contantere betaling

Meer info nodig ? Contacteer ons !

korting glansbeton

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Lees 2237 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 december 2016 19:05