AC Materials in Puurs is een BENOR gecertificeerde betoncentrale.

Logo AC Materials in PuursAC Materials in Puurs produceert stortklaar beton voor constructiewerken en poliervloeren, alsook wegenisbeton en beton voor slibvorm (lineaire elementen). Deze producten worden voornamelijk geleverd met onze eigen betonmixers. Betonpompen kunnen ook op vraag ingezet worden. De performante productiecapaciteit van onze betoncentrales zorgt er voor dat aanzienlijke hoeveelheden op korte termijn kunnen aangeleverd worden en de wachttijden aldus kunnen beperkt worden. Ter bewaking van de kwaliteit en om te kunnen voldoen aan de ons opgelegde kwaliteitsnormen, beschikt AC Materials over diverse labo’s waarin gekwalificeerd personeel dagelijks het productieproces en de producten controleert. De performante productiecapaciteit van onze betoncentrales zorgt er voor dat aanzienlijke hoeveelheden op korte termijn kunnen aangeleverd worden en de wachttijden aldus kunnen beperkt worden. Ter bewaking van de kwaliteit en om te kunnen voldoen aan de ons opgelegde kwaliteitsnormen, beschikt AC Materials over diverse labo’s waarin gekwalificeerd personeel dagelijks het productieproces en de producten controleert.

AC Materials in Puurs heeft BENOR beton
AC Materials in Puurs is een BENOR gecertificeerde betoncentrale. | AC Materials in Puurs est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

AC Materials in Puurs est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

AC Materials in Puurs produit du béton prêt à l'emploi pour les travaux de construction et les sols polis, ainsi que du béton routier et du béton pour boues (éléments linéaires). Ces produits sont principalement fournis avec nos propres bétonnières. Des pompes à béton peuvent également être utilisées sur demande. La capacité de production performante de nos centrales à béton permet de livrer des quantités importantes dans des délais courts, limitant ainsi les délais d'attente. Pour contrôler la qualité et pouvoir répondre aux normes de qualité qui nous sont imposées, AC Materials dispose de plusieurs laboratoires dans lesquels un personnel qualifié contrôle quotidiennement le processus de production et les produits.

ac-materials-in-puurs
AC Materials in Puurs is lid van FEDBETON

Wat doet AC Materials in Puurs?

AC Materials in Puurs is een BENOR betoncentrale. AC Materials in Puurs levert stortklaar beton in de provincie Antwerpen.

Wat zijn de contactgegevens van AC Materials in Puurs?

Het adres van AC Materials in Puurs is Nijverheidsstraat 7 in 2870 te Puurs.

Puurs behoort tot de Belgische provincie Antwerpen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt AC Materials in Puurs telefonisch bereiken op het telefoon nummer 03 451 20 30.
Wil je AC Materials in Puurs faxen dan kan dit op het nummer 03 451 20 31.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website AC Materials in Puurs of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van AC Materials in Puurs?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van AC Materials in Puurs. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier AC Materials in Puurs

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over AC Materials in Puurs die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Betoncentrales in de buurt?

Hier vind je een lijst terug van betoncentrales in de buurt van deze betoncentrale. Ben je eerder op zoek naar een betoncentrale bij je thuis in de buurt. Gebruik dan de knoppen om te zoeken in de buurt van je locatie, of om te zoeken op de map.

Welke betoncentrale ligt bij mij in de buurt?

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.