Bouffioux Longchamps kan stortklaar beton leveren.

Logo Bouffioux LongchampsBouffioux Longchamps , is een familiebedrijf, bestaande uit een klein gekwalificeerd en continu bijgeschoold team. We hebben een machinepark geschikt voor elk type bouwplaats en kunnen voor elk project het juiste beton leveren. Om u kwaliteitsbeton te garanderen, en naargelang het geval, wij bezorgen u binnen een bereikbare straal in minder dan 45 minuten per vrachtwagen.

Bouffioux Longchamps kan stortklaar beton leveren. | Bouffioux Longchamps peut fournir du béton prêt à l'emploi.

Bouffioux Longchamps peut fournir du béton prêt à l'emploi.

Bouffioux Longchamps , est une entreprise familiale, constituée d’une petite équipe qualifiée et formée en continu. Nous disposons d’un parc de machines adapté à tout type de chantier et pouvons fournir le béton adéquat à chaque projet. Afin de vous garantir un béton de qualité, et selon les cas, nous vous livrons dans un rayon accessible en moins de 45 min en camion.

bouffioux-longchamps
Bouffioux Longchamps is lid van FEDBETON

Wat doet Bouffioux Longchamps?

Bouffioux Longchamps betoncentrale. Bouffioux Longchamps levert stortklaar beton in de provincie Namen.

Wat zijn de contactgegevens van Bouffioux Longchamps?

Het adres van Bouffioux Longchamps is Rue St Anne 9 in 5310 te Longchamps.

Longchamps behoort tot de Belgische provincie Namen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Bouffioux Longchamps telefonisch bereiken op het telefoon nummer 081 64 08 82.
Wil je Bouffioux Longchamps faxen dan kan dit op het nummer 081 64 03 42.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Bouffioux Longchamps of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van Bouffioux Longchamps?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van Bouffioux Longchamps. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier Bouffioux Longchamps

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Bouffioux Longchamps die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Betoncentrales in de buurt?

Hier vind je een lijst terug van betoncentrales in de buurt van deze betoncentrale. Ben je eerder op zoek naar een betoncentrale bij je thuis in de buurt. Gebruik dan de knoppen om te zoeken in de buurt van je locatie, of om te zoeken op de map.

Welke betoncentrale ligt bij mij in de buurt?

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.