Degetec heeft BENOR beton op samenstelling.

Logo DegetecDegetec Wij zijn fiere betongieters. In onze moderne betoncentrales in Desselgem en Harelbeke maken we BENOR-gecertificeerd stortklaar beton en gestabiliseerde mengsels. Onze kwalitatieve beton en vlekkeloze service zorgen voor een vlotte uitvoering van alle betonwerken. Dankzij het gebruik van gerecycleerde granulaten dragen we bij tot de circulaire economie. Door het gebruik van alternatieve bindmiddelen voor cement dragen we bij tot een groene planeet.

Degetec heeft BENOR beton
Degetec heeft BENOR beton op samenstelling. | Degetec est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

Degetec est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

Degetec Nous sommes de fiers couleurs de béton. Dans nos centrales à béton modernes de Desselgem et Harelbeke, nous fabriquons du béton prêt à l'emploi et des mélanges stabilisés certifiés BENOR. Notre béton de haute qualité et notre service irréprochable garantissent une exécution sans heurt de tous les travaux de béton. Grâce à l'utilisation de granulats recyclés, nous contribuons à l'économie circulaire. En utilisant des liants de ciment alternatifs, nous contribuons à une planète verte.

Wat doet Degetec?

Degetec is een BENOR betoncentrale. Degetec levert stortklaar beton in de provincie West-Vlaanderen.

Wat zijn de contactgegevens van Degetec?

Het adres van Degetec is Bushoek 5 in 8792 te Desselgem.

Desselgem behoort tot de Belgische provincie West-Vlaanderen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Degetec telefonisch bereiken op het telefoon nummer 056 65 36 65.
Wil je Degetec faxen dan kan dit op het nummer 056 70 56 73.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Degetec of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van Degetec?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van Degetec. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier Degetec

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Degetec die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Betoncentrales in de buurt?

Hier vind je een lijst terug van betoncentrales in de buurt van deze betoncentrale. Ben je eerder op zoek naar een betoncentrale bij je thuis in de buurt. Gebruik dan de knoppen om te zoeken in de buurt van je locatie, of om te zoeken op de map.

Welke betoncentrale ligt bij mij in de buurt?

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.