Holcim in Bergen is een bekende BENOR betonleverancier in de regio

Logo Holcim in BergenHolcim in Bergen is een in Zwitserland gevestigde wereldwijde divisie bouwmaterialen en aggregaten van de Holcim Group. Het oorspronkelijke bedrijf fuseerde op 10 juli 2015 met Lafarge om LafargeHolcim te vormen als een nieuw bedrijf en in 2021 omgedoopt tot Holcim Group. Hoewel de fusie voltooid is, blijft het merk Holcim binnen de groep behouden. Opgericht in 1912, breidde het bedrijf uit naar Frankrijk en vervolgens naar heel Europa en het Midden-Oosten in de jaren 1920. Ze breidden uit naar Amerika in de jaren 1950 en gingen naar de beurs in 1958. Het bedrijf bleef uitbreiden naar Latijns-Amerika en voegde Aziatische divisies toe in de jaren 1970. en de jaren 1980. Door een reeks fusies en overnames werd Holcim in 2014 een van de twee grootste cementproducenten ter wereld, ongeveer op gelijke voet met rivaal Lafarge. In april 2014 kwamen de twee bedrijven een "fusie van gelijken" van 60 miljard dollar overeen. Het bedrijf was marktleider in cementproductie in Australië, Azerbeidzjan, India, Slowakije, Zwitserland en Latijns-Amerika.

Holcim in Bergen heeft BENOR beton
Holcim in Bergen is een bekende BENOR betonleverancier in de regio | Holcim in Bergen est une centrale à béton certifiée BENOR.

Holcim in Bergen est une centrale à béton certifiée BENOR.

Holcim in Bergen est une division mondiale de matériaux de construction et de granulats basée en Suisse du groupe Holcim. La société d'origine a fusionné le 10 juillet 2015 avec Lafarge pour former LafargeHolcim en tant que nouvelle société et renommée Holcim Group en 2021. Bien que la fusion soit achevée, la marque Holcim est conservée au sein du groupe. Fondée en 1912, la société s'est développée en France puis dans toute l'Europe et le Moyen-Orient au cours des années 1920. Ils se sont développés dans les Amériques au cours des années 1950 et sont devenus publics en 1958. La société a continué à se développer en Amérique latine et a ajouté des divisions asiatiques au cours des années 1970 et 1980. Une série de fusions et de rachats a fait d'Holcim l'un des deux plus grands fabricants de ciment au monde en 2014, à peu près à égalité avec son rival Lafarge. En avril 2014, les deux sociétés ont convenu d'une « fusion entre égaux » de 60 milliards de dollars américains. L'entreprise était le leader du marché de la production de ciment en Australie, en Azerbaïdjan, en Inde, en Slovaquie, en Suisse et en Amérique latine.

Wat doet Holcim in Bergen?

Holcim in Bergen is een BENOR betoncentrale. Holcim in Bergen levert stortklaar beton in de provincie Henegouwen.

Wat zijn de contactgegevens van Holcim in Bergen?

Het adres van Holcim in Bergen is Rue de Douvrain 21 in 7011 te Bergen.

Bergen behoort tot de Belgische provincie Henegouwen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Holcim in Bergen telefonisch bereiken op het telefoon nummer 065 40 17 90.
Wil je Holcim in Bergen faxen dan kan dit op het nummer 067 87 91 30.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Holcim in Bergen of contacteer hun per e-mail.

Wie is de verkoper van Holcim in Bergen?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van Holcim in Bergen. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier Holcim in Bergen

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Holcim in Bergen die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Betoncentrales in de buurt?

Hier vind je een lijst terug van betoncentrales in de buurt van deze betoncentrale. Ben je eerder op zoek naar een betoncentrale bij je thuis in de buurt. Gebruik dan de knoppen om te zoeken in de buurt van je locatie, of om te zoeken op de map.

Welke betoncentrale ligt bij mij in de buurt?

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.