Holcim in Sint-Truiden is een BENOR gecertificeerde betoncentrale.

Logo Holcim in Sint-TruidenHolcim in Sint-Truiden is een in Zwitserland gevestigde wereldwijde divisie bouwmaterialen en aggregaten van de Holcim Group. Het oorspronkelijke bedrijf fuseerde op 10 juli 2015 met Lafarge om LafargeHolcim te vormen als een nieuw bedrijf en in 2021 omgedoopt tot Holcim Group. Hoewel de fusie voltooid is, blijft het merk Holcim binnen de groep behouden. Opgericht in 1912, breidde het bedrijf uit naar Frankrijk en vervolgens naar heel Europa en het Midden-Oosten in de jaren 1920. Ze breidden uit naar Amerika in de jaren 1950 en gingen naar de beurs in 1958. Het bedrijf bleef uitbreiden naar Latijns-Amerika en voegde Aziatische divisies toe in de jaren 1970. en de jaren 1980. Door een reeks fusies en overnames werd Holcim in 2014 een van de twee grootste cementproducenten ter wereld, ongeveer op gelijke voet met rivaal Lafarge. In april 2014 kwamen de twee bedrijven een "fusie van gelijken" van 60 miljard dollar overeen. Het bedrijf was marktleider in cementproductie in Australië, Azerbeidzjan, India, Slowakije, Zwitserland en Latijns-Amerika.

Holcim in Sint-Truiden heeft BENOR beton
Holcim in Sint-Truiden is een BENOR gecertificeerde betoncentrale. | Holcim in Sint-Truiden est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

Holcim in Sint-Truiden est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

Holcim in Sint-Truiden est une division mondiale de matériaux de construction et de granulats basée en Suisse du groupe Holcim. La société d'origine a fusionné le 10 juillet 2015 avec Lafarge pour former LafargeHolcim en tant que nouvelle société et renommée Holcim Group en 2021. Bien que la fusion soit achevée, la marque Holcim est conservée au sein du groupe. Fondée en 1912, la société s'est développée en France puis dans toute l'Europe et le Moyen-Orient au cours des années 1920. Ils se sont développés dans les Amériques au cours des années 1950 et sont devenus publics en 1958. La société a continué à se développer en Amérique latine et a ajouté des divisions asiatiques au cours des années 1970 et 1980. Une série de fusions et de rachats a fait d'Holcim l'un des deux plus grands fabricants de ciment au monde en 2014, à peu près à égalité avec son rival Lafarge. En avril 2014, les deux sociétés ont convenu d'une « fusion entre égaux » de 60 milliards de dollars américains. L'entreprise était le leader du marché de la production de ciment en Australie, en Azerbaïdjan, en Inde, en Slovaquie, en Suisse et en Amérique latine.

holcim-in-sint-truiden
Holcim in Sint-Truiden is lid van FEDBETON

Wat doet Holcim in Sint-Truiden?

Holcim in Sint-Truiden is een BENOR betoncentrale. Holcim in Sint-Truiden levert stortklaar beton in de provincie Limburg.

Wat zijn de contactgegevens van Holcim in Sint-Truiden?

Het adres van Holcim in Sint-Truiden is Luikersteenweg 373 in 3800 te Sint-Truiden.

Sint-Truiden behoort tot de Belgische provincie Limburg en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Holcim in Sint-Truiden telefonisch bereiken op het telefoon nummer 011 48 03 00.
Wil je Holcim in Sint-Truiden faxen dan kan dit op het nummer 011 48 12 61.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Holcim in Sint-Truiden of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van Holcim in Sint-Truiden?

De verkoper van Holcim in Sint-Truiden noemt Tony Vanstraelen. Je kunt Tony bereiken op dit nummer +32 0497 15 27 99.

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Holcim in Sint-Truiden die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Betoncentrales in de buurt?

Hier vind je een lijst terug van betoncentrales in de buurt van deze betoncentrale. Ben je eerder op zoek naar een betoncentrale bij je thuis in de buurt. Gebruik dan de knoppen om te zoeken in de buurt van je locatie, of om te zoeken op de map.

Welke betoncentrale ligt bij mij in de buurt?

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.