Kerkstoel in Grobbendonk heeft BENOR beton op samenstelling.

Logo Kerkstoel in GrobbendonkKerkstoel in Grobbendonk maakt deel uit van de Groep Kerkstoel. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van vloerplaten en dubbele wanden. Waaraan we dat te danken hebben? Aan onze jarenlange ervaring, knowhow, aan continu innoveren en investeren. Maar ook – en vooral – aan onze 165 medewerkers, die het fundament van ons bedrijf vormen. Kerkstoel 2000+ is vandaag één van de Europese marktleiders in prefab beton. Onze – overigens ISO 9001-gecertificeerde - site in Grobbendonk is gespecialiseerd in de productie van vloerplaten (ook wel predallen genoemd), dubbele wanden en actiefvloeren. Dat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, mag duidelijk zijn. Kerkstoel 2000+ garandeert u topkwaliteit. Onder meer dankzij het BENOR-certificaat én het KOMO-certificaat voor onze vloerplaten en prefab dubbele wanden. Kerkstoel 2000+ maakt deel uit van de Groep Kerkstoel. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van vloerplaten en dubbele wanden. Waaraan we dat te danken hebben? Aan onze jarenlange ervaring, knowhow, aan continu innoveren en investeren. Maar ook – en vooral – aan onze 165 medewerkers, die het fundament van ons bedrijf vormen. Kerkstoel 2000+ is vandaag één van de Europese marktleiders in prefab beton. Onze – overigens ISO 9001-gecertificeerde - site in Grobbendonk is gespecialiseerd in de productie van vloerplaten (ook wel predallen genoemd), dubbele wanden en actiefvloeren. Dat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, mag duidelijk zijn. Kerkstoel 2000+ garandeert u topkwaliteit. Onder meer dankzij het BENOR-certificaat én het KOMO-certificaat voor onze vloerplaten en prefab dubbele wanden.

Kerkstoel in Grobbendonk heeft BENOR beton
Kerkstoel in Grobbendonk heeft BENOR beton op samenstelling. | Kerkstoel in Grobbendonk peut fournir du béton BENOR.

Kerkstoel in Grobbendonk peut fournir du béton BENOR.

Kerkstoel in Grobbendonk Kerkstoel 2000+ fait partie du groupe Kerkstoel. Depuis notre fondation, nous sommes devenus une entreprise renommée dans le secteur des dalles de plancher et des murs doubles. A quoi devons-nous cela ? Grâce à nos nombreuses années d'expérience, de savoir-faire, d'innovation et d'investissement continus. Mais aussi – et surtout – à nos 165 collaborateurs, qui constituent le socle de notre entreprise. Kerkstoel 2000+ est aujourd'hui l'un des leaders européens du marché du béton préfabriqué. Notre site – d'ailleurs certifié ISO 9001 – de Grobbendonk est spécialisé dans la production de dalles de sol (également appelées prédalles), de prémurs et de planchers actifs. Il est clair que nous attachons une grande importance à la qualité. Kerkstoel 2000+ vous garantit une qualité supérieure. Grâce en partie au certificat BENOR et au certificat KOMO pour nos plaques de sol et doubles murs préfabriqués.

kerkstoel-in-grobbendonk
Kerkstoel in Grobbendonk is lid van FEDBETON

Wat doet Kerkstoel in Grobbendonk?

Kerkstoel in Grobbendonk is een BENOR betoncentrale. Kerkstoel in Grobbendonk levert stortklaar beton in de provincie Antwerpen.

Wat zijn de contactgegevens van Kerkstoel in Grobbendonk?

Het adres van Kerkstoel in Grobbendonk is Industrieweg 11 in 2280 te Grobbendonk.

Grobbendonk behoort tot de Belgische provincie Antwerpen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Kerkstoel in Grobbendonk telefonisch bereiken op het telefoon nummer 014 50 00 31.
Wil je Kerkstoel in Grobbendonk faxen dan kan dit op het nummer 014 50 15 73.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Kerkstoel in Grobbendonk of contacteer hun per e-mail.

Wie is de verkoper van Kerkstoel in Grobbendonk?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van Kerkstoel in Grobbendonk. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier Kerkstoel in Grobbendonk

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Kerkstoel in Grobbendonk die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Betoncentrales in de buurt?

Hier vind je een lijst terug van betoncentrales in de buurt van deze betoncentrale. Ben je eerder op zoek naar een betoncentrale bij je thuis in de buurt. Gebruik dan de knoppen om te zoeken in de buurt van je locatie, of om te zoeken op de map.

Welke betoncentrale ligt bij mij in de buurt?

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.