Trans-beton in Gent heeft diverse BENOR recepten.

Logo Trans-beton in GentTrans-beton in Gent , met hoofdzetel te Wingene en betoncentrales in Lokeren, Roeselare en Gent, is een specialist in stortklaar beton, zand, grind, en prefabelementen. We leveren ter plaatste per kipper of mixer en beschikken over een eigen pompdienst. Afhalingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Gestart in 1970, kan je bij ons terecht voor bijna een halve eeuw kennis, vakmanschap en ervaring.

Trans-beton in Gent heeft BENOR beton
Trans-beton in Gent heeft diverse BENOR recepten. | Trans-beton in Gent peut fournir du béton BENOR.

Trans-beton in Gent peut fournir du béton BENOR.

Trans-beton in Gent , dont le siège est à Wingene et les centrales à béton de Lokeren, Roulers et Gand, est un spécialiste du béton prêt à l'emploi, du sable, du gravier et des éléments préfabriqués. Nous livrons sur place par benne ou malaxeur et disposons de notre propre service de pompage. Les collectes sont bien sûr également possibles. Commencé en 1970, vous pouvez compter sur nous pour près d'un demi-siècle de connaissances, de savoir-faire et d'expérience.

trans-beton-in-gent
Trans-beton in Gent is lid van FEDBETON

Wat doet Trans-beton in Gent?

Trans-beton in Gent is een BENOR betoncentrale. Trans-beton in Gent levert stortklaar beton in de provincie Oost-Vlaanderen.

Wat zijn de contactgegevens van Trans-beton in Gent?

Het adres van Trans-beton in Gent is Christoffel Columbuslaan 3 in 9042 te Gent.

Gent behoort tot de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Trans-beton in Gent telefonisch bereiken op het telefoon nummer 09 373 51 14.
Wil je Trans-beton in Gent faxen dan kan dit op het nummer 09 259 24 48.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Trans-beton in Gent of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van Trans-beton in Gent?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van Trans-beton in Gent. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier Trans-beton in Gent

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Trans-beton in Gent die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.

Cron Job Starts