Trans-beton in Lokeren is een BENOR gecertificeerde betoncentrale.

Logo Trans-beton in LokerenTrans-beton in Lokeren , met hoofdzetel te Wingene en betoncentrales in Lokeren, Roeselare en Gent, is een specialist in stortklaar beton, zand, grind, en prefabelementen. We leveren ter plaatste per kipper of mixer en beschikken over een eigen pompdienst. Afhalingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Gestart in 1970, kan je bij ons terecht voor bijna een halve eeuw kennis, vakmanschap en ervaring.

Trans-beton in Lokeren heeft BENOR beton
Trans-beton in Lokeren is een BENOR gecertificeerde betoncentrale. | Trans-beton in Lokeren a plusieurs recettes BENOR.

Trans-beton in Lokeren a plusieurs recettes BENOR.

Trans-beton in Lokeren , dont le siège est à Wingene et les centrales à béton de Lokeren, Roulers et Gand, est un spécialiste du béton prêt à l'emploi, du sable, du gravier et des éléments préfabriqués. Nous livrons sur place par benne ou malaxeur et disposons de notre propre service de pompage. Les collectes sont bien sûr également possibles. Commencé en 1970, vous pouvez compter sur nous pour près d'un demi-siècle de connaissances, de savoir-faire et d'expérience.

trans-beton-in-lokeren
Trans-beton in Lokeren is lid van FEDBETON

Wat doet Trans-beton in Lokeren?

Trans-beton in Lokeren is een BENOR betoncentrale. Trans-beton in Lokeren levert stortklaar beton in de provincie Oost-Vlaanderen.

Wat zijn de contactgegevens van Trans-beton in Lokeren?

Het adres van Trans-beton in Lokeren is Dijkstraat 30 in 9160 te Lokeren.

Lokeren behoort tot de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Trans-beton in Lokeren telefonisch bereiken op het telefoon nummer 09 348 90 60.
Wil je Trans-beton in Lokeren faxen dan kan dit op het nummer 09 349 03 84.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Trans-beton in Lokeren of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van Trans-beton in Lokeren?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van Trans-beton in Lokeren. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier Trans-beton in Lokeren

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Trans-beton in Lokeren die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.

Cron Job Starts