Trans-beton in Wingene heeft BENOR beton op samenstelling.

Logo Trans-beton in WingeneTrans-beton in Wingene , met hoofdzetel te Wingene en betoncentrales in Lokeren, Roeselare en Gent, is een specialist in stortklaar beton, zand, grind, en prefabelementen. We leveren ter plaatste per kipper of mixer en beschikken over een eigen pompdienst. Afhalingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Gestart in 1970, kan je bij ons terecht voor bijna een halve eeuw kennis, vakmanschap en ervaring.

Trans-beton in Wingene heeft BENOR beton
Trans-beton in Wingene heeft BENOR beton op samenstelling. | Trans-beton in Wingene est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

Trans-beton in Wingene est un fournisseur de béton BENOR bien connu dans la région

Trans-beton in Wingene , dont le siège est à Wingene et les centrales à béton de Lokeren, Roulers et Gand, est un spécialiste du béton prêt à l'emploi, du sable, du gravier et des éléments préfabriqués. Nous livrons sur place par benne ou malaxeur et disposons de notre propre service de pompage. Les collectes sont bien sûr également possibles. Commencé en 1970, vous pouvez compter sur nous pour près d'un demi-siècle de connaissances, de savoir-faire et d'expérience.

trans-beton-in-wingene
Trans-beton in Wingene is lid van FEDBETON

Wat doet Trans-beton in Wingene?

Trans-beton in Wingene is een BENOR betoncentrale. Trans-beton in Wingene levert stortklaar beton in de provincie West-Vlaanderen.

Wat zijn de contactgegevens van Trans-beton in Wingene?

Het adres van Trans-beton in Wingene is Tieltsteenweg 3A in 8750 te Wingene.

Wingene behoort tot de Belgische provincie West-Vlaanderen en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Trans-beton in Wingene telefonisch bereiken op het telefoon nummer 051 65 54 45.
Wil je Trans-beton in Wingene faxen dan kan dit op het nummer 051 65 74 62.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Trans-beton in Wingene of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van Trans-beton in Wingene?

Er zijn nog geen gegegevens bekend van de verkoper van Trans-beton in Wingene. Als u ons kunt verder helpen kunt dit via het contactformulier Trans-beton in Wingene

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Trans-beton in Wingene die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.

Cron Job Starts