2 minuten leestijd (490 woorden)

Glansbeton voor Jim TV

Glansbeton in tuin voor Jim TV

Natuurlijk waren wij dan ook niet wat trots toen bleek de Vlaamse Media Maatschappij (VTM) vertrouwen had in onze expertise op het vlak van woonbeton en dat wij deze mooie referentie op ons palmares konden plaatsen. Hier zie je een aantal foto's van de glansbeton dewelke wij in het Big Brother huis geplaatst hebben. Op de eerste serie foto's zijn we nog maar de plastiek, de wapening en de beton aan het plaatsen op 27 augustus 2007.

Na het polijsten van de vloer wordt er normaal één dag tot twee dagen gewacht voordat er krimpvoegen ingezaagd worden. Bij het Big Brother huis hebben we de krimpvoegen de dag nadien ingezaagd. Hieronder zie je een aantal foto's van het inzagen op 28/08/2007.

jimlogobig-brother huisJIM, de jongerenzender van de Vlaamse Media Maatschappij, gaat zijn intrek nemen in het 'Big Brother'-huis. Vanaf september staat het 'Big Brother'-huis dus niet langer leeg. De verhuis heeft alles te maken met de overname van radiozender 4FM door de VMMa.

Volgens Michael Dujardin, de baas van JIM, gaat er niets afgebroken worden in het 'Big Brother'-huis. 'We hangen wat gouden platen aan de muur en maken van de overdekte tuin onze studio.' De verhuis betekent echter niet dat 'Big Brother' nooit meer terug komt aldus de verantwoordelijke van KANAALTWEE, tussentijds is dit natuurlijk Q2 geworden.

Een glansbeton kan ook de tuin geplaatst worden. Een overdekte tuin voor de studio's van JIM TV in het voormalige Big Brother huis is natuurlijk een mooie referentie.

Gerelateerde berichten