Betonvloer in keuken
Soms hebben klanten bang om een betonvloer te plaatsen in een keuken. Een betonvloer in een keuken zou te poreus zijn en zou vlekvorming tot het gevolg hebben.
Immers men kan een betonvloer gemakkelijk waxen of een nabehandeling, zodat hij minder poreus is. De betonvloer in de keuken wordt langs boven met een poriënvuller afgedicht waarna hij gewaxt of geboend wordt. Hierdoor dringen schadelijke stoffen niet zo snel in het beton in.
Hiernaast zijn er klanten die de natuurlijke charme van beton weten te appreciëren en die weten dat een vlek door beton uit valt. Immers als de vlek in de toplaag terecht komt valt hij verder en verder door het beton uit... zo verdwijnt de vlek langzaam maar zeker en is hij na een aantal maanden volledig weg. Uw betonvloer in keuken krijgt op deze manier een natuurlijk uitzicht, het uitzicht van een geleefde betonvloer.
When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.