2 minuten leestijd (416 woorden)

Kwaliteit glansbeton

Kwaliteit Glansbeton

Hoe komt het dat glansbeton al 25 jaar in de BENELUX toonaangevend is in gepolierde betonvloeren?

Glansbeton streeft altijd naar langetermijnrelaties met alle partijen die betrokken zijn bij onze onderneming. We weten dat we hier enkel maar in kunnen slagen als we ons op de markt kunnen blijven onderscheiden door uitzonderlijke kwaliteit. Daarom investeren we onafgebroken in de opleiding en training van ons personeel, in onze technologie, in de kwaliteit van ons machinepark, en in onze communicatie... Bij Glansbeton is kwaliteit geen losstaand iets: het maakt deel uit van de bedrijfscultuur en wordt continu gecontroleerd en verbeterd aan de hand van interne kwaliteitscontroles. Kies veilig en gerust voor de juiste partner, wj onderscheiden ons door de kwaliteit van ons werk. Kwaliteit bij Glansbeton is niet iets wat we aan ons dagelijks werk toevoegen.

Welk stappenplan volgt Glansbeton om deze kwaliteit te waarborgen?

Wij geven gratis advies en ondersteuning zelfs reeds in de ontwerpfase van uw betonvloer. Er is op internet een massa van informatie te vinden (al dan niet correct) over industrie- en betonvloeren. Wij weten dat een goede voorbereiding de basis is van een geslaagd project. Wij geven advies, maar bij woningen zullen wij op voorhand een werfbezoek doen. Als het over kwaliteit gaat, sluiten we geen compromissen. Niets is er zo belangrijk als met de juiste materialen en leveranciers te werken. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid binnen de normen van het TV 267, echter wij durven nog een stapje verder te gaan. Wij werken enkel en alleen met kwalitatieve materialen en durven u meer te bieden dan wij in onze offerte aanbieden. Een goed geinformeerde klant is een klant dewelke zijn eigen beslissingen kan nemen, het gaat immers over uw eigen woning! In dit opzicht geven we een handleiding voor woonbeton waarin we zowel de voor- als nadelen van een betonvloer in de woning durven te belichten.

nadruk op kwaliteit

Naast het feit dat wij een oprichtend lid zijn van FEBEPOL (Federatie der Belgische Polierbedrijven) heeft het W.T.C.B ons gevraagd om te helpen herschrijven van de verouderde normen van het TV 204.

Durf te vergelijken en vergelijk niet allen onze uitgebreide referenties hier op de website maar vergelijk ook andere cijfers. Ieder gezond bedrijf moet winsten maken, voor u als klant is niets zo frusterend als een bedrijf dat binnen zijn 10 jarige garantieperiode in faling gaat.

Gepolierde betonvloeren zijn onze core business en kwaliteits is ons werk. Professionalisme betekent consistentie van kwaliteit. Kwaliteit IS ons dagelijks werk.Davy Renckens zaakvoerder Glansbeton

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.