1 minuut leestijd (279 woorden)

Prijs gepolierde betonvloer

Prijs Glansbeton

Prijs Gepolierde betonvloer

Hoewel heel wat websites goochelen met prijzen van gepolierde betonvloeren is het heel moeilijk om direct een juiste prijs voor een betonvloer te krijgen indien uw je project niet kennen. Bij het vlinderen van een glansbeton is het belangrijk dat we op het plan dadelijk zien hoeveel hoeken en kanten er zijn.

De juiste prijs voor uw betonvloer

In dit opzicht maken wij u direct de juiste prijs voor uw betonvloer. Wij hebben wel wat gegevens nodig voor we van start kunnen gaan. Helpt u ons even verder ?

De locatie van uw betonvloer bepaalt de prijs van uw betonvloer

Wist u dat de prijs van de grondstoffen niet in iedere regio hetzelfde is ? Maar ook de transportkosten, evenals de wegen belasting zijn bepalend voor de betonleveranciers. Is een betoncentrale kort bij uw werf gelegen dan is de prijs van uw betonvloer vaak goedkoper ?

De functie van de betonvloer

Een betonvloer voor een woning of een expositieruimte is natuurlijk vaak duurder dan een betonvloer voor een industriehal of een stal. Logisch ? Daarom dienen wij uw project goed te kennen.

Een beschrijving van uw project

Een goede beschrijving van uw project zorgt er altijd voor dat wij uw project beter begrijpen. U kunt uw project natuurlijk heel goed, maar hoe is de toegang ? Kan er een betonmixer binnen rijden. Hebben wij meerdere mogelijkheden om binnen te komen met de pomp en de vlindermachines ?

Een plan of foto's van uw werf die wij moeten vlinderen

Een plan en foto's helpt ons altijd een heel stuk verder, zo zien we duidelijk hoe de locatie er uit ziet, en kunnen wij u in eerste instantie heel wat waardevolle tips geven.

>

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.