2 minuten leestijd (342 woorden)

Weersvoorspelling Belgie

Slecht weer

Is het mogelijk beton te polieren bij regenweer?

De weersvoorspelling in belgie is niet altijd goed. Zeker wanneer je buiten beton stort (kan ook een kelder, garage, ...) in openlucht doet is goed weer zeer belangrijk. Het gebouw moet wind- en waterdicht zijn zodat wij de polijstwerken goed kunnen uitvoeren.

Waar kan ik het weerbericht nakijken?

Hier kunt u een aantal goede goede sites met online weerbericht terugvinden. Bij twijfel is het altijd beter om een gepolierde vloer voor buiten uit te stellen tot het beter weer is. Immers U weet dat wij geen enkele verantwoordelijkheid kunnen dragen bij regenweer. Het risico is voor ons als bouwbedrijf te groot om hier iedere dag mee geconfronteerd te worden.

Geeft de firma Glansbeton garantie bij werken in de buitenlucht?

Houdt er rekening bij dat werken uitgevoerd in openlucht altijd een risico van de klant zijn, het risico is voor ons te groot om hier iedere dag mee geconfronteerd te worden. U begrijpt dat de firma Glansbeton op geen enkele manier verantwoordelijk geacht kan worden voor de gegevens verstrekt door derde op dit onderdeel van de site. Wel trachten we steeds in samenspraak met de klant te kijken om de meest gunstige dag te vinden. Mocht het onverhoopt toch mislopen kunnen we altijd samen zoeken naar de meest correcte oplossing voor uw project.

Hoe een gepolierde beton vloer beschermen tegen regen?

Is de betonvloer niet te groot, dan kunt u opteren voor een tent of een bache over de glansbeton te spannen. Echter dit moet op voorhand georganiseerd zijn, zodat u balken een zeil en spanriemen hebt. Indien er op deze manier gewerkt wordt, moeten de zeilen goed opgespannen zijn en mogen deze zeker niet scheuren. Werken op deze manier uitvoeren zijn enkel en alleen noodoplossingen, dit kan dan ook niet aanzien worden als een ideale oplossing. Beter is het weerbericht goed te controleren en een droge dag uit te zoeken om uw betonvloer te storten.

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.