Gepolierde beton terras

oprit of terras?

Gepolierde beton horecapand

Winkel of handelsruimte?

Betonvloer in winkel

onze referenties
Gepolierde betonvloeren zijn onze core business. Kwaliteit is ons merk! Glansbeton! Davy Renckens

Kwaliteit in werken is onze steenharde garantie.

Glansbeton gaat verder dan andere aannemers. Kwaliteit in werken zit ons in ons bloed.. Wij durven als aannemer een resultaatsverbintenis af te leveren aan onze klant!

Erkenning als aannemer, een kwaliteitslabel

Door te werken met een geregistreerde aannemer heb je als bouwheer de garantie dat die zijn fiscale en sociale verplichtingen nakomt. Je vermindert daardoor het risico dat hij tijdens de uitvoering van de werken failliet gaat. Een goede aannemer is een vakman die goede referenties heeft, die advies geeft en vanaf het begin van de werken uitleg verschaft

Gietbeton in Rupelmonde

Gietbeton in Rupelmonde laten plaatsen ?

Een gietbeton plaatsen wij niet alleen in Rupelmonde! Omdat onze zaak zo super gespecialseerd is in het gieten van gietbeton worden wij ook over heel het land gezien. Wij leggen glansbeton in alle maten en volgens alle verschillende afwerkingen, geen betonvloer is ons te vreemd!

Glansbeton in Rupelmonde leggen ? Denk aan Glansbeton BVBA, we zijn gespecialiseerd in gietbeton in Flandre-Orientale maar ook in andere provincies voeren wij woonbeton uit.

Denkt u er aan om een gietbeton te plaatsen in Rupelmonde denk dan aan Glansbeton !

Een gietbeton wordt ook wel eens een industrievloer genoemd. Een betonvloer is immers een stevige basis..

Volgens de normen van het WTCB voldoen wij aan vlakheidsklasse IV, maar een industrievloer die beantwoord aan V]lakheidklasse I is voor ons geen enkel probleem.

woonbeton Bredene sol en béton Bocholt gietbeton Ternat

Wat kost het om een gietbeton te plaatsen in Rupelmonde vraag je je af ?

Het is zeer moeilijk om een begroting op te stellen, als wij niet genoeg gegevens ter beschikking hebben. Een prijsaanvraag Gietbeton in Rupelmonde kunt u hier doen !!

gietbeton in Rupelmonde zijn wij gespecialiseerd in. Kwaliteit is ons ervaring! Glansbeton bvba! Davy Allard

Reeds 27 jaar een begrip in Rupelmonde.

Onze expertise is woonbeton! Glansbeton is gespecialiseerd in gietbeton in Rupelmonde en dit zowel in gans België, Nederland Luxemburg en Frankrijk.

Een gietbeton kwalitatief geplaatst !

Onze zaak is goed in het plaatsen van betonvloer, dit zowel voor moderne woonbeton. Misschien hebt u een woonkamer waar u woonbeton in wenst te laten leggen ? Of wenst u in de tuin een oprit waar u een verharding wenst te plaatsen ?

Was u er van op de hoogte dat onze arbeiders ook industrievloeren plaatsen voor industrieel gebruik ? Misschien hebt u een werkplaats waar nog een industrievloer in geplaatst moet worden ?

Een expertise van namelijk 30 jaar in industrievloeren, mag voor zich spreken. Deze expertise wordt gedeeld met jonge dynamische arbeiders.

Door gebruik te maken van zich bewezen technieken , behalen wij een "zo" optimaal rendement, wat voor U, resulteert in een gunstige offerte, prima kwaliteit in productie en afwerking. Bent u in de mogelijkheid om een zeer concurrentieel aanbod naar uw klant te doen!

Wij plaatsen immers, zonder problemen industrievloeren tot 2700 m² per dag, en groter in coöperatie met een collegiale firma.

Specialist in gepolierd beton

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van gepolijste beton, dit zowel voor moderne woonbeton als voor industrieel gebruik.

Wij voeren vloeren uit voor uw loft, woonkamer, keuken, gang, garage, tuinhuis, oprit, tuinpaadjes of terras, kinderopvang, hangaar, werkplaats, winkel, parking, garages...

Glansbeton BV is een familiale onderneming die van vader op zoon overgegaan is. Een ervaring van meer dan 40 jaar mag voor zich spreken. Deze ervaring wordt gedeeld met jonge dynamische vaklieden. Door gebruik te maken van moderne technieken, behalen wij een "zo" optimaal rendement, wat voor U, resulteert in een zeer gunstige prijs, prima kwaliteit in afwerking en productie.

Al onze vloeren worden ter controle gelaserd. Volgens de normen van het WTCB beantwoorden wij aan vlakheidklasse IV, maar een vloerplaat die beantwoord aan vlakheidklasse II is voor ons geen enkel probleem.

Hierdoor verkeert U in de mogelijkheid om een zeer concurrentieel aanbod naar uw klant te doen! Wij plaatsen immers, zonder problemen industrievloeren tot 2000 m² per dag, en groter in coöperatie met een collegiale firma.

Naast onze kwaliteit in werken zijn wij grondlegger van de moderne woonbeton en hebben wij meegewerkt aan de normen van het WTCB TV 267

Glansbeton buiten de landsgrenzen

Wist je dat wij over heel het land werken, tot zelfs ver buiten de landsgrenzen ? Wij hebben referenties in België | Nederland | Luxemburg | Frankrijk | Duitsland. Onze prijzen zijn heel concurentieel en we werken steeds met de nieuwste machines.

x
landen EU
x
jaar ervaring
x
duizend m²/jaar
x
klanten per jaar
x
arbeiders
x
bediende