Glansbeton gespecialiseerd in gepolierde betonvloeren

woonbeton in publieke ruimte

Gepolierde beton terras

oprit of terras?

Betonvloer in winkel

onze referenties

Gepolierde beton horecapand

Winkel of handelsruimte?

Betonvloer in een woning

Betonvloer in een woning
Gepolierde betonvloeren zijn onze core business. Kwaliteit is ons merk! Glansbeton! Davy Renckens

Kwaliteit in werken is onze steenharde garantie.

Glansbeton gaat verder dan andere aannemers. Kwaliteit in werken zit ons in ons bloed.. Wij durven als aannemer een resultaatsverbintenis af te leveren aan onze klant!

Erkenning als aannemer, een kwaliteitslabel

Door te werken met een geregistreerde aannemer heb je als bouwheer de garantie dat die zijn fiscale en sociale verplichtingen nakomt. Je vermindert daardoor het risico dat hij tijdens de uitvoering van de werken failliet gaat. Een goede aannemer is een vakman die goede referenties heeft, die advies geeft en vanaf het begin van de werken uitleg verschaft

Glansbeton in Hasselt

Glansbeton in Hasselt laten leggen ?

Een glansbeton plaatsen wij niet alleen in Hasselt! Omdat ons bedrijf zo super gespecialseerd is in het leggen van glansbeton worden wij ook over heel het land gezien. Wij plaatsen glansbeton in alle maten en volgens alle verschillende afwerkingen, geen betonvloer is ons te klein!

Glansbeton in Hasselt gieten ? Denk aan Glansbeton BVBA, we zijn gespecialiseerd in glansbeton in Limbourg maar ook in andere provincies voeren wij woonbeton uit.

Denkt u er aan om een glansbeton te laten plaatsen in Hasselt denk dan aan Glansbeton

Een glansbeton wordt ook wel eens een industrievloer genoemd. Een betonvloer is immers een stevige basis..

Volgens de normen van het WTCB beantwoorden wij aan vlakheidsklasse IV, maar een industrievloer die beantwoord aan v]lakheidsklasse 1 is voor Glansbeton geen enkel probleem.

gietbeton Rupelmonde

Wat is de prijs om een glansbeton te laten plaatsen in Hasselt vraag je je af ?

Het is niet makkelijk om een begroting op te stellen, als wij niet voldoende gegevens ter beschikking hebben. Een offerteaanvraag Glansbeton in Hasselt kunt u hier aanvragen .

glansbeton in Hasselt zijn wij goed in. Kwaliteit is ons bijnaam! Glansbeton bv! Marco Thomis

Reeds 32 jaar een begrip in Hasselt.

Wij zijn gewoonweg sterk in woonbeton! Glansbeton is gespecialiseerd in glansbeton in Hasselt en dit zowel in gans België, Nederland Luxemburg en Frankrijk.

Een glansbeton goed geplaast !

Glansbeton is de grondlegger in het plaatsen van betonvloer, dit zowel voor diverse toepassingen. Misschien bezit u een keuken waar u woonbeton in wenst te plaatsen ? Of wenst u buiten een terras waar u een industrievloer wenst te laten gieten ?

Was u er van op de hoogte dat we ook betonvloeren plaatsen voor industrieel gebruik ? Misschien hebt u een winkel waar nog een industrievloer in geplaatst moet worden ?

Een ervaring van ongeveer 15 jaren in de woonbeton, mag voor zich spreken. Deze ervaring wordt gedeeld met nieuwe dynamische vaklieden.

Door gebruik te maken van ervaring , pretenderen wij een "zo" optimaal rendement, wat voor U, resulteert in een goede prijs offerte, prima kwaliteit in productie en afwerking. Bent u in de mogelijkheid om een zeer concurrentieel aanbod naar uw klant te doen!

Wij plaatsen immers, zonder problemen industrievloeren tot 2400 m² per dag, en groter in coöperatie met een collegiale firma.

Specialist in gepolierd beton

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van gepolijste beton, dit zowel voor moderne woonbeton als voor industrieel gebruik.

Wij voeren vloeren uit voor uw loft, woonkamer, keuken, gang, garage, tuinhuis, oprit, tuinpaadjes of terras, kinderopvang, hangaar, werkplaats, winkel, parking, garages...

Glansbeton BV is een familiale onderneming die van vader op zoon overgegaan is. Een ervaring van meer dan 40 jaar mag voor zich spreken. Deze ervaring wordt gedeeld met jonge dynamische vaklieden. Door gebruik te maken van moderne technieken, behalen wij een "zo" optimaal rendement, wat voor U, resulteert in een zeer gunstige prijs, prima kwaliteit in afwerking en productie.

Al onze vloeren worden ter controle gelaserd. Volgens de normen van het WTCB beantwoorden wij aan vlakheidklasse IV, maar een vloerplaat die beantwoord aan vlakheidklasse II is voor ons geen enkel probleem.

Hierdoor verkeert U in de mogelijkheid om een zeer concurrentieel aanbod naar uw klant te doen! Wij plaatsen immers, zonder problemen industrievloeren tot 2000 m² per dag, en groter in coöperatie met een collegiale firma.

Naast onze kwaliteit in werken zijn wij grondlegger van de moderne woonbeton en hebben wij meegewerkt aan de normen van het WTCB TV 267

Glansbeton buiten de landsgrenzen

Wist je dat wij over heel het land werken, tot zelfs ver buiten de landsgrenzen ? Wij hebben referenties in België | Nederland | Luxemburg | Frankrijk | Duitsland. Onze prijzen zijn heel concurentieel en we werken steeds met de nieuwste machines.

x
landen EU
x
jaar ervaring
x
duizend m²/jaar
x
klanten per jaar
x
arbeiders
x
bediende