Vloeren beton in Berchem

Vloeren beton in Berchem laten leggen?

Een vloeren beton plaatsen wij niet alleen in Berchem! Omdat onze firma zo super gespecialseerd is in het uitvoeren van vloeren beton worden wij ook over heel het land gezien. Wij leggen glansbeton in alle maten en volgens alle verschillende afwerkingen, geen betonvloer is onze firma te groot!

Glansbeton in Berchem uitvoeren ? Denk aan Glansbeton BVBA, we zijn gespecialiseerd in vloeren beton in Vlaanderen maar ook in andere provincies voeren wij woonbeton uit.

Denkt u er aan om een vloeren beton te laten uitvoeren in Berchem denk dan aan Glansbeton !

Een vloeren beton wordt ook wel eens een industrievloer genoemd. Een betonvloer is immers een stevige basis..

Volgens de norm van het WTCB beantwoorden wij aan vlakheidklasse IV, maar een industrievloer die beantwoord aan v]lakheidsklasse 1 is voor ons geen enkel probleem.

industrievloer Hemelveerdegem

Wat kost het om een vloeren beton te laten uitvoeren in Berchem?

Het is niet makkelijk om een prijsofferte te maken, als wij niet voldoende gegevens hebben. Een prijs Vloeren beton in Berchem kunt u hier doen

vloeren beton in Berchem zijn wij gespecialiseerd in. Kwaliteit is ons naam! Glansbeton bvba! Sven Renckens

Reeds 20 jaar een begrip in Berchem.

Wij zijn gewoonweg sterk in woonbeton! Glansbeton is gespecialiseerd in vloeren beton in Berchem en dit zowel in gans België, Nederland en Frankrijk.

Een vloeren beton is uw vertrouwen waard !

Onze zaak is de grondlegger in het plaatsen van betonvloer, dit zowel voor industrievloeren. Misschien hebt u een loft waar u een betonvloer in wenst te plaatsen ? Of hebt u in de tuin een tuinhuisje waar u een betonvloer wenst te laten gieten ?

Wist u dat wij ook gepolijste betonvoeren plaatsen voor industrieel gebruik ? Misschien hebt u een hangaar waar nog een industrievloer in geplaatst moet worden ?

Een ervaring van meer dan 30 jaar in de polybeton, maakt ons sterker dan onze concurentie. Deze ervaring delen wij met nieuwe dynamische vaklui.

Door gebruik te maken van moderne technieken , verkrijgen wij een "zo" optimaal rendement, wat voor U, resulteert in een gunstige prijs, prima kwaliteit in afwerking en productie. Hierdoor verkeert u in de mogelijkheid om een zeer concurrentieel aanbod naar uw klant te doen!

Wij plaatsen immers, zonder problemen industrievloeren tot 2100 m² per dag, en groter in coöperatie met een collegiale firma.

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.