fbpx
 • Winkel

  Winkel

 • Tuinpad

  Tuinpad

 • Woonbeton

  Woonbeton

 • 1
 • 2
 • 3

Industrievloer in 'Mijn Restaurant' te leuven op VTM

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

restaurant oproepVoor een gloednieuw programma is VTM op zoek naar koppels die ervan dromen om hun eigen restaurant te beginnen en te runnen.

VTM helpt de koppels graag op weg bij de realisatie van hun droomrestaurant en zorgt alvast voor een goedgelegen commercieel pand met een operationele keuken. Van de duo's wordt niet verwacht dat ze horeca-ervaring hebben, maar een gezonde dosis doorzettingsvermogen en moed zijn zeker pluspunten.

Ook de firma Glansbeton helpt de uitbaters van een Restaurant in Leuven gevestigd op de hoek van het Hogeschoolplein en de Standonckstraat verder met een industrievloer in hun Restaurant.

Deze glad gepolierde vloer is ingezaagd in grote tegels van 2,5 op 2,5 meter. Een aantal foto's van het pand in Leuven bij de uitvoering van deze werken vind je terug op de volgende pagina's. Verder lezen is dus de boodschap ...

Wil je dit restaurant in leuven gaan bezoeken. dan kun je vanaf maart 2008 in het restaurant te Leuven op de hoek van het Hogeschoolplein en de Standonckstraat te recht om een hapje te eten... maar vergeet niet naar de industrievloer te kijken !

Lees 4629 keer
email glansbeton
Adres glansbeton Glansbeton BVBA
Steenweg 3 BUS 402
BE-3540 Herk-de-Stad


Opgelet: Wij hebben geen showroom op dit adres. Indien u een persoonlijk onderhoud wenst, kan dit altijd.
Wilt u onze buur worden ? U kunt een kantoor huren bij offiRent, een leuke sfeer gegarandeerd!
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest YouTube