2 minuten leestijd (311 woorden)

Betonvloer voor zwembad

Betonvloer voor zwembad
Een betonvloer voor een zwembad staat vaak op een solide onderbeton

Of u nu kiest voor een zelfbouw zwembad pakket of u laat een zwembad plaatsen door een aannemer. Vaak moet er ofwel onder het zwembad een betonvloer of zwembad fundering komen ofwel is de betonplaat een onderdeel van het zwembad.

Deze betonvloer voor zwembad is de basis van je zwembad. Het beton beton kan met de betonpomp geplaatst worden of rechtstreeks uit de mixer of geplaatst door uzelf (mits voldoende ervaring) of door de aannemer van het zwembad.

Indien u wenst te werken met een liner is het altijd het beste om de vloer voor het zwembad te laten polieren of polijsten. Namelijk indien u dit niet zou doen kan het zijn dat u na het plaatsen van de liner alle oneffenheden door de liner uit blijft voelen, wat natuurlijk geen fijn gevoel is

Na het plaatsen en het polieren van de betonvloer voor het zwembad kan de plaatser van het zwembad nog beslissen om er wanden op te storten of te werken met voorgestelde panelen die dan aan de vloerplaat vast gelijmd worden.

Zo kan u al een zwembad fundering laten storten van 21 m². Dit is een standaard begin maat voor een zwembad fundering. U kan natuurlijk ook kiezen voor een 32 m² (4 op 8) voor een zwembadvloer. Met een vier meter breed vloerplaat kan je fijn spelen in het zwembad. En met een 8 meter lange zwembad fundering zonder Romeinse trap kan je al fijn baantjes trekken. Een minimum dikte van uw vloerplaat is 18 cm. Dit is nodig om een stevige zwembad fundering te bekomen.

Natuurlijk kunnen wij voor u het beton van uw zwembad plaatsen en polijsten. Ook voor doe-het-zelvers hebben wij zeer interessante voorwaarden. Het is ook mogelijk dat u zelf de betonvloer voor zwembad stort en wij uw zwembadvloer enkel komen vlinderen

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.