2 minuten leestijd (434 woorden)

Foto's betonvloeren limburg

Betonvloer Limburg

Nadat we de foto's betonvloeren in Hasselt voor de Kempische kaai online geplaatst hadden, mocht onze firma helpen met de gepolierde betonvloer voor de THV Cordeel - BWK. We gingen hier een vloertje storten van 2000 m² met een dikte van 60 cm in de eerste fase...  Een kleine 1200 m³ beton op één dag tijd.  Tegenwoordig zijn we bij glansbeton niet aan ons proefstuk toe.  Naast het feit dat wij ons de specialist in woonbeton durven en mogen noemen zijn wij ons steeds meer en meer gaan specialiseren in kwalitatieve werken. Bij Glansbeton geven we aan onze klanten dan ook een echte Resultaatsverbintenis.

Daar we betonvloeren in Limburg Hasselt plaatsen en dit ook onze uitvalsbasis is waar wij uit vertrekken was dit een mooi project voor Glansbeton. Te meer daar ik hier op deze werf Marie-Claire tegenkwam...  Marie-Claire zou een toekomstige bewoner worden van één van de appartementen in Zuidzicht.  Als amateur fotografe was ze dan ook zeer geinteresseerd in de betonvloeren dewelke wij plaatsen en heeft ze een aantal mooie foto's gemaakt van het polijsten van de betonvloer.  Ik vond de foto's die ze maakte zo mooi dat ik voor haar speciaal een facebook pagina gemaakt heb.

Enkele van haar mooie foto's van betonvloeren limburg heb ik reeds onderaan geplaatst, maar bezoek zeker even haar facebook pagina!Onze privé fotograaf haar ervaring met de firma Glansbeton:

Onze wekelijkse uitstap naar “Zuidzicht“ loonde echt de moeite. Als toekomstige bewoners houden we graag een oogje op de werken. Tot onze verbazing was men volop bezig met beton te storten , een opwindende gebeurtenis na maanden graven en voorbereidende werken. Na een deugddoende babbel met een medewerker van Glansbeton besloten we diezelfde avond nog eens te gaan kijken , ze moesten immers alles in een dag en nacht afwerken. Als amateurfotograaf had ik mijn fototoestel telkens mee , maar die avond trok ik mijn stoute schoenen aan , en ging via de immense trap naar beneden , 2 verdiepen diep, dat is me nogal wat ! Plots stond er een vriendelijke gast naast mij , met een paar werkschoenen in zijn handen , en die vroeg , M-Claire ..wil je graag op het beton , daar kan je pas leuke foto’s maken . Dat was de grote baas Davy van Glansbeton…en ik vond dat natuurlijk prachtig en galant hielp hij mij met het verwisselen van de schoenen. Zet ik me daar als eerste mede eigenaar “ voet aan wal “ WHAAW ! Als afsluiter van die geweldige avond trakteerden Davy zijn Glansbeton-mannen ons op een stuk van de enige en echte meloenen van Marokko. Dat was voor ons een prachtige dag en avond aan onze toekomstig appartement.

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.