5 minuten leestijd (911 woorden)

Industrievloer sporthal

Sporthal Noliko Maaseik
Ook voor de bouw van een sporthal wordt vaak geopteerd voor een gepolierde beton. Soms wordt de beton antislip gepolierd opdat er later een coating op komt te staan, maar de vloer kan ook afgepolierd worden met een zwarte kleurstof.

Een voorbeeld hiervan is de nieuwe sporthal van voleybalclub Noliko in Maaseik (speelt europees)

De afgewerkte vloeren werden uitgevoerd in vlakheidsklasse II. Om een vlakheidsklasse II te bekomen wordt de beton afgetrokken met een Bulfloat met een breedte van 3 meter.

Het is dan ook maar logisch dat een vlakheidsklasse II niet gehaald kan worden in een woning. Na het glad strijken van de beton wordt er een zwarte kleurpigment in de toplaag ingestrooid.De ruwbouwwerken werden uitgevoerd door aannemer Houben en de firma glansbeton voerde alle industrievloeren voor deze werf uit.

Wist je dat ... Noliko Maaseik draagt, naast haar deel van de gemeenschappelijke kosten, +/- 75% van de kosten van de topsporthal. Het overige deel wordt gesubsidieerd door Vlaamse overheid, de provincie Limburg en stad Maaseik.
De topsporthal heeft 3 deelterreinen en kan door alle sportverenigingen worden gebruikt.
Voor de uitbating van de cafetaria wordt er gezocht naar een uitbater.

Niet alleen Noliko Maaseik, haar supporters, sponsors en alle medewerkers maar ook alle sporthalgebruikers en sportverenigingen en het personeel van de sportdienst gaan een moeilijke maar boeiende en uitdagende toekomst tegemoet. We rekenen op de steun en het begrip van iedereen en willen u blijvend informeren en op de hoogte houden van het verloop der werken.

waterpas award sportcomplex maaseik

De geschatte duurtijd der werken is +/- 12 maanden.

Gerelateerde berichten