Up

Technische fiche

Als bouwheer kan je de technische fiches ook zelf op de werf verzamelen. Elk materiaal dat geleverd wordt heeft een fiche.  De technische fiche is bij het product zelf te bekijken of te downloaden.

INDUSTRIEVLOEREN EN GEKLEURD BETON Toepassing CURING TR is als nabehandelingproduct aangewezen bij zowat alle esthetische betonoppervlakken die in de plastische fase rechtstreeks onderhevig zijn aan atmosferische omstandigheden. Productbeschrijving CURING TR is een nabehandelingproduct op basis van zorgvuldig uitgekozen harsen, dat min. 20 min na het aanbrengen een gesloten waterdampdichte film vormt. Hierdoor worden krimpscheuren en oppervlakteproblemen vermeden en worden de eigenschappen van het beton gevoelig verbeterd. CURING TR beïnvloedt geenszins het esthetisch aspect van het beton. CURING TR verhindert een vroegtijdige uitdroging door een gevoelige vermindering van het waterverlies dat door combinatie van zonnestraling, lage luchtvochtigheid en wind veroorzaakt wordt.</p></div></div></div>', CAPTION, 'Details', BELOW, RIGHT, CSSCLASS, TEXTFONTCLASS, 'fontPhocaPDClass', FGCLASS, 'fgPhocaPDClass', BGCLASS, 'bgPhocaPDClass', CAPTIONFONTCLASS,'capfontPhocaPDClass', CLOSEFONTCLASS, 'capfontclosePhocaPDClass', STICKY, MOUSEOFF, CLOSETEXT, 'Close');" onmouseout="return nd();" href="#">Details
Curing Compound
File Size:
152.23 kB
Date:
10 april 2022

CURING TR TRANSPARANT EN WATERHELDER NABEHANDELINGSMIDDEL VOOR INDUSTRIEVLOEREN EN GEKLEURD BETON Toepassing CURING TR is als nabehandelingproduct aangewezen bij zowat alle esthetische betonoppervlakken die in de plastische fase rechtstreeks onderhevig zijn aan atmosferische omstandigheden. Productbeschrijving CURING TR is een nabehandelingproduct op basis van zorgvuldig uitgekozen harsen, dat min. 20 min na het aanbrengen een gesloten waterdampdichte film vormt. Hierdoor worden krimpscheuren en oppervlakteproblemen vermeden en worden de eigenschappen van het beton gevoelig verbeterd. CURING TR beïnvloedt geenszins het esthetisch aspect van het beton. CURING TR verhindert een vroegtijdige uitdroging door een gevoelige vermindering van het waterverlies dat door combinatie van zonnestraling, lage luchtvochtigheid en wind veroorzaakt wordt.

 Hot
Kwarts
File Size:
154.48 kB
Date:
10 april 2022

Technische fiche Kwarts Productbeschrijving Kwarts is het meest algemeen voorkomende mineraal in de aardkorst, waarbij de scheikundige samenstelling vrij vast staat. Het vertegenwoordigt ongeveer 12% van het volume daarvan en het bestaat voornamelijk uit SiO2. Verpakking Kwartszand wordt geleverd in zakken van 25 kg.

 
 
Powered by Phoca Download

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.

Cron Job Starts