Industrievloer

Industrievloer

Industrievloeren: onderhoudsvriendelijke vloeren met een industrieel karakter. Glansbeton is de specialist van vlaanderen in het plaatsen van hoogkwalitatief afgewerkte industrievloeren.

Een industrievloer heeft in eerste plaats een functioneel karakter en moet gemakkelijk in het gebruik en onderhoud zijn. Een industrie vloer is een stevige solide vloer die vaak in hangaars of industriegebouwen wordt toegepast. Je vind op deze website diverse industrievloeren terug onderstaand verdeeld in verschillende categoriën.

Subcategorieën

Toeslagstoffen

Toeslagstoffen

Toeslagstoffen: Hoe een betonvloer of harde industrievloer verkrijgen, verbeteren en versterken ?

In de handel zijn heel wat toeslagstoffen om een harde industrievloer te verkrijgen. De toeslagstoffen verbeteren of maken de industrievloer sterker. Standaard worden industrievloeren afgewerkt met kwarts. Maar er zijn diverse hardingsmiddelen beschikbaar in de handel. Deze toeslagstoffen voor industrie of andere vloeren worden hieronder gecategoriseerd

Toon items...
Keldervloer polieren

Keldervloer polieren

Keldervloer polieren: een keldervloer moet sowieso gegoten worden als nieuwbouw, laat hem ineens polieren.

Een funderingplaat is de basis van een woning. Een funderingsplaat of een keldervloer is een vloerplaat in openlucht dewelke onmiddellijk gepolierd wordt. Immers een open kelder polieren is een makkelijk werk, hierdoor goedkoper dan het plaatsen van tegels achteraf. Een keldervloer laten polieren in openlucht is vaker ook veel goedkoper dan dat je hem achteraf moet laten polijsten.. Wil jij je kelder laten polieren dan ben je bij onze firma aan het juiste adres. We zijn immers de juiste specialisten om jouw keldervloer te polieren.

Toon items...
Buitenparking

Buitenparking

Uitvoering buitenparking: glad, antislip of geborstelde afwerking. Wij vragen hier geen meerprijs voor, maar werken alles goed af!

>Wist je dat je een grote buitenparking, stockageruimte, inrit ook kunt afwerken als een industrievloer ? Hier opteren we vaak voor een fijne antislip afwerking. Echter dit moet situatie per situtatie bekeken worden, misschien is het beter om uw hellende buitenparking te borstelen?

Toon items...
Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte:Een robuuste vloer voor uw hal, industriehal ?

Ook in een bedrijfshal of een hangaar kan een industrievloer of een betonvloer toegepast worden. Een bedrijfsvloer is immers zeer robbuust en slijtvast.

Toon items...
Nadat we de foto's betonvloeren in Hasselt voor de Kempische kaai online geplaatst hadden, mocht onze firma helpen met de gepolierde betonvloer voor de THV Cordeel - BWK. We gingen…
Het moet van de bouw van het hoofdcomplex geleden zijn, zo’n kleine honderd jaar terug, dat er op de bovengrond van de mijn van Winterslag nog zo’n bedrijvigheid was als…
Na de Groene Boulevard (de kleine ring) krijgt Hasselt zodoende ook een Blauwe Boulevard (de kanaalkom): een dubbele promenade langs de waterkant. Natuurlijk moesten wij van de firma glansbeton van…

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.