fbpx
Woonbeton

Woonbeton

Professionalisme betekent consistentie van kwaliteit. Wij trachten ons te onderscheiden van onze collega's door de kwaliteit van ons werk.

 

Woonbeton is een trendy industrievloer geplaatst in een woning.

De firma Glansbeton is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van de meest trendy woonbeton vloeren. Wij hebben dan ook een arsinaal van referenties dewelke u hieronder terug kunt vinden onderverdeeld in diverse subcategoriën. Niet voor niets worden wij door heel wat gerenormeerde architecten aanzien als een trendsetter inzaken woonbeton. Wij geven gratis advies en helpen u met een gedegen keuze te maken.

Niet voor niets heeft het W.T.C.B ons gevraagd om te helpen herschrijven van de verouderde normen van het TV 204.  Op dit moment zijn deze nieuwe normen uit de TV 267 of de Technische Voorlichting betreffende betonvloeren voor binnentoepassingen.

 

Subcategorieën

Glansbeton in woning

Glansbeton in woning (10)

Kwaliteit faalt nooit! Wenst u een gevlinderde betonvloer in uw woning, ga dan zeker te raden met een specialist dewelke jaren ervaring kan aantonen

Een betonvloer in een woning plaatst u maar één keer, zorg dan ook dat u te raden gaat met een leverancier dewelke kwaliteit voorop stelt! Controleer ons bedrijf en vergelijk ons met andere bedrijven! Niets is zo frusterend dan een bedrijf wat binnen zijn 10 jarige garantieperiode in faling gaat.

Toon items...
Glansbeton als tuinpad, inrit of terras

Glansbeton als tuinpad, inrit of terras (2)

Glansbeton kan als tuinpad, inrit of terras, een goede afwatering zorgt er voor dat dit helemaal niet glad is...

Vertrouw op onze expertise, wij weten immers hoe u beton voor buiten moet behandelen zodat u jaren plezier blijft hebben van uw project. Een buitenbeton is nooit hetzelfde als een betonvloer voor binnen en toch kan deze glad afgewerkt worden. Een speciale antisliplaag kan wenselijk zijn maar is niet altijd nodig. Contacteer ons voor meer informatie hierover !

Toon items...
Glansbeton in handelsruimte of winkel

Glansbeton in handelsruimte of winkel (3)

Glansbeton in een winkelruimte of handelsruimte is een vloer dewelke dagelijks 100den voeten over zich uitkrijgt

Glansbeton levert vanuit de woonbeton kwaliteit af, echter een winkelvloer heeft vaak nood aan een verhoogde slijtvastheid. Daarom gaan we voor winkelvloeren werken met bepaalde toeslagstoffen dewelke deze handelsruimte sterker maakt voor deze verhoogde pasage.

Toon items...
Museum

Museum (1)

Betonvloer in een museum

Daar een gepolierde betonvloer een goedkope bevloering is, is het niet raar dat veel musea opteren voor dit soort bevloering. De firma Glansbeton heeft al in heel wat bekende en minder bekende musea betonvloeren geplaatst in verschillende bekende en minder bekende musea of andere openbare plaatsen. Een aantal van de laatste jaren kunt u hier in deze categorie terug vinden.

Een betonvloer in een museum is niet zo abnormaal maar wel een hot-item. Heel vaak kiezen musea voor een goedkopere oplossing, want men tracht vooral de nadruk op de kunst te leggen. Een betonvloer of industrievloer is een vloer dewelke niet 'zo fel opvalt', eerder een rustig en naadloos karakter heeft en vooral de nadruk op de kunst legt.
Toon items...
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Beoordeel dit item
(2 stemmen)