Weerbericht buitenwerken

Beoordeel dit item
(1 Stem)
(Leestijd: 1 - 2 minuten)
De weersvoorspelling in belgie is niet altijd goed. Zeker wanneer je buiten beton stort (kan ook een kelder, garage, ...) in openlucht doet is goed weer zeer belangrijk. Het gebouw moet wind- en waterdicht zijn zodat wij de polijstwerken goed kunnen uitvoeren. Is de betonvloer niet te groot, dan kunt u opteren voor een tent of een bache over de glansbeton te spannen. Echter dit moet op voorhand georganiseerd zijn, zodat u balken een zeil en spanriemen hebt. Indien er op deze manier gewerkt wordt, moeten de zeilen goed opgespannen zijn en mogen deze zeker niet scheuren.

Werken op deze manier uitvoeren zijn enkel en alleen noodoplossingen, dit kan dan ook niet aanzien worden als een ideale oplossing. Beter is het weerbericht goed te controleren en een droge dag uit te zoeken om uw betonvloer te storten. Hier kunt u een aantal goede goede sites met online weerbericht terugvinden. Bij twijfel is het altijd beter om een gepolierde vloer voor buiten uit te stellen tot het beter weer is. Immers U weet dat wij geen enkele verantwoordelijkheid kunnen dragen bij regenweer. Het risico is voor ons als bouwbedrijf te groot om hier iedere dag mee geconfronteerd te worden.

Een aantal websites waar je het weerbericht kunt nakijken:

Houdt er rekening bij dat werken uitgevoerd in openlucht altijd een risico van de klant zijn, het risico is voor ons te groot om hier iedere dag mee geconfronteerd te worden. U begrijpt dat de firma Glansbeton op geen enkele manier verantwoordelijk geacht kan worden voor de gegevens verstrekt door derde op dit onderdeel van de site.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Lees 4776 keer Laatst aangepast op dinsdag, 08 juli 2014 15:13