1 minuut leestijd (258 woorden)

Gepolierde vloer in loft

Gepolierde vloer in loft

Vroeger werden gepolierde betonvloeren enkel in de industrieële omgevevingen gebruikt, maar dankzij de nieuwste woontrends onder invloed van de "loftmode", zien we dat industriële vloeren ook in woningen opduiken.

In de jaren 80 kregen sommige architecten het idee om gekleurd beton te gebruiken voor de vloerbedekking van lofts. Het waren de beginjaren van deze vorm van wonen, die dankzij de 'vastgoedrecyclage' in de grote stadscentra al gauw uitgroeide tot een enorme rage.

Glansbeton BV is sinds het begin betrokken met deze trend. Wij durven te zeggen dat wij de specialist zijn in uitvoeringen voor werken waar er een hogere kwaliteit gevraagd wordt. Dit is ook de reden waarom bekende architecten graag samenwerken en hun projecten uitbesteden aan de expertise dewelke wij bezitten. Hieronder vind je een project uit het jaar 2012 terug. Weet je dat we sinds dat jaar niet stilgezeten hebben maar steeds vernieuwend gewerkt hebben? Zo zijn wij samen met het WTCB verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe normen inzake betonvloeren voor binnentoepassingen met name de TV 267.

Industrievloer in loft
Lees het hele artikel uit vloeren en wanden woonideën nr 3 (4de trimester 2007)

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.