Prijs betonvloer: wat is de kostprijs van een betonvloer ?

Hoewel heel wat websites goochelen met prijzen van gepolierde betonvloeren is het heel moeilijk om (voor ons) een juiste prijs voor een betonvloer te geven indien we uw project niet kennen.  Bij het vlinderen van een glansbeton is het belangrijk dat we op het plan dadelijk zien hoeveel hoeken en kanten er zijn en wat de juiste moeilijkheidsgraad is.

De juiste prijs voor uw betonvloer

Iedereen heeft graag direct de juiste prijs voor een betonvloer. Wij hebben dan wel wat gegevens nodig voor we van start kunnen gaan.  Helpt u ons even verder ?

De locatie van uw betonvloer bepaalt de prijs van uw betonvloer

Wist u dat de prijs van de grondstoffen niet in iedere regio hetzelfde is ?  Maar ook de transportkosten, evenals de wegen belasting zijn bepalend voor de betonleveranciers.  Is een betoncentrale kort bij uw werf gelegen dan is de prijs van uw betonvloer vaak goedkoper ? Vergeet dan ook zeker onderstaand de locatie niet te vermelden!

Een beschrijving van uw project

Een goede beschrijving van uw project zorgt er altijd voor dat wij uw project beter begrijpen.  U kent uw project natuurlijk heel goed, maar hoe is de toegang ?  Kan er een betonmixer binnen rijden.  Hebben wij meerdere mogelijkheden om binnen te komen met de pomp en de vlindermachines ?

Tracht zo duidelijk mogelijk te zijn in de beschrijving van uw project.

Een plan of foto's van uw werf die wij moeten vlinderen

Een plan en foto's helpt ons altijd een heel stuk verder, zo zien we duidelijk hoe de locatie er uit ziet, en kunnen wij u in eerste instantie heel wat waardevolle tips geven.

Je kunt meerdere files tegelijk selecteren (met de shift en de muis) en uploaden.