FAQ is de Engelse afkorting voor Frequently Asked Questionsveelgestelde vragen in het Nederlands. Elke letter van de afkorting wordt uitgesproken. Je zegt dus “Ef-Ee-Kjoe” in plaats van 'fak'. In een FAQ staan korte, informatieve antwoorden op vragen die vaak aan een Glansbeton worden gesteld.

Subcategorieën van deze categorie:

Nieuws Glansbeton, Voorbereidende werken

Woonbeton: een trendy kwalitatieve industrievloer geplaatst in een woning door een expert in zaken.

De firma Glansbeton is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van de meest trendy woonbeton vloeren. Wij hebben dan ook een arsinaal van referenties dewelke u hieronder terug kunt vinden onderverdeeld in diverse subcategoriën. Niet voor niets...

Woonbeton: een trendy kwalitatieve industrievloer geplaatst in een woning door een expert in zaken.

De firma Glansbeton is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van de meest trendy woonbeton vloeren. Wij hebben dan ook een arsinaal van referenties dewelke u hieronder terug kunt vinden onderverdeeld in diverse subcategoriën. Niet voor niets worden wij door heel wat gerenormeerde architecten aanzien als een trendsetter inzaken woonbeton. Wij geven gratis advies en helpen u met een gedegen keuze te maken.

Niet voor niets heeft het W.T.C.B ons gevraagd om te helpen herschrijven van de verouderde normen van het TV 204. Op dit moment zijn deze nieuwe normen uit de TV 267 of de Technische Voorlichting betreffende betonvloeren voor binnentoepassingen.

More

Industrievloeren: onderhoudsvriendelijke vloeren met een industrieel karakter. Glansbeton is de specialist van vlaanderen in het plaatsen van hoogkwalitatief afgewerkte industrievloeren.

Een industrievloer heeft in eerste plaats een functioneel karakter en moet gemakkelijk in het gebruik en onderhoud zijn. Een industrie vloer is een stevige...

Industrievloeren: onderhoudsvriendelijke vloeren met een industrieel karakter. Glansbeton is de specialist van vlaanderen in het plaatsen van hoogkwalitatief afgewerkte industrievloeren.

Een industrievloer heeft in eerste plaats een functioneel karakter en moet gemakkelijk in het gebruik en onderhoud zijn. Een industrie vloer is een stevige solide vloer die vaak in hangaars of industriegebouwen wordt toegepast. Je vind op deze website diverse industrievloeren terug onderstaand verdeeld in verschillende categoriën.

More

Subcategorieën van deze categorie:

Buitenparking, Bedrijfsruimte, Toeslagstoffen, Keldervloer polieren

Kortingscode voor glansbeton

Win gratis: VIP duo tickets Rock Herk 2019 !
Rock Herk 2018
Viso st angela
Het magazijn
Het stoopke in Kermt een verborgen parel als je het mij vraagt!
afrit 26
Brasserie Pax
19the hole
Aldenhof
404
Resto Kuringen
De witte Hasselt
Palm parkies hasselt
Berbroek Terrast
Sint Jozef Bilzen
Bouwgids werk met vakbekwame partners
Nav fundament 2013
Bekijk alle berichten

Uitvoering betonvloeren: hoe en op welke manier kan een glansbeton uitgevoerd worden?

Een betonvloer kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De uitvoering betonvloer dewelke voor u geschikt is, hangt af de uiteindelijke afwerking maar zeker ook van het toepassingsgebied waar de vloer uitgevoerd moet worden. Een overzicht van alle...

Uitvoering betonvloeren: hoe en op welke manier kan een glansbeton uitgevoerd worden?

Een betonvloer kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De uitvoering betonvloer dewelke voor u geschikt is, hangt af de uiteindelijke afwerking maar zeker ook van het toepassingsgebied waar de vloer uitgevoerd moet worden. Een overzicht van alle soorten betonvloeren die wij voor u kunnen uitvoeren met hun eigenschappen.

More
Soorten betonvloeren, hun voordelen en de prijsvorming.
Betonverharder een must voor residentiële betonvloeren.
Gepolierde beton in een woning of kantoorgebouw
Uitgewassen beton ideaal voor tuinpaadjes of opritten.
Witte beton vloer terras: uw terras gekleurd en nabehandeld
Bekijk alle berichten

Er zijn verschillende manieren om na te behandelen, zo wordt het vers beton met een curing afgewerkt om een te snelle uitdroging tegen te gaan, maar voor woningen opteren wij om een betonverharder te gebruiken. U kunt uw vloer sealen/impregneren of met natuurwax afwerken. Weet u wat het verschil is tussen de verschillende afwerkmethoden ?

Betonnen vloeren ogen modern, zijn erg stevig en vragen maar weinig onderhoud. Daarom zijn ze een populaire vloerbedekking. In deze categorie ontdek je de prijzen per vierkante meter van de verschillende soorten betonvloeren en de factoren die de kosten bepalen.