Fontgrootte: +
1 minuut leestijd (284 woorden)

Mijn Restaurant op VTM

Logo Vtm // mijn restaurant

restaurant oproepVoor een gloednieuw programma is VTM op zoek naar koppels die ervan dromen om hun eigen restaurant te beginnen en te runnen.

VTM helpt de koppels graag op weg bij de realisatie van hun droomrestaurant en zorgt alvast voor een goedgelegen commercieel pand met een operationele keuken. Van de duo's wordt niet verwacht dat ze horeca-ervaring hebben, maar een gezonde dosis doorzettingsvermogen en moed zijn zeker pluspunten.

Ook de firma Glansbeton helpt de uitbaters van een Restaurant in Leuven gevestigd op de hoek van het Hogeschoolplein en de Standonckstraat verder met een industrievloer in hun Restaurant.

Deze glad gepolierde vloer is ingezaagd in grote tegels van 2,5 op 2,5 meter. Een aantal foto's van het pand in Leuven bij de uitvoering van deze werken vind je terug op de volgende pagina's. Verder lezen is dus de boodschap ...

Wil je dit restaurant in Leuven gaan bezoeken. dan kun je vanaf maart 2008 in het restaurant te Leuven op de hoek van het Hogeschoolplein en de Standonckstraat te recht om een hapje te eten... maar vergeet niet naar de industrievloer te kijken !

Of het aan onze vloer gelegen heeft of niet, D'Hoogeschool wint 'Mijn Restaurant' in 2018

Jelle en zijn moeder Micheline zijn met hun restaurant D'Hoogeschool de winnaars geworden van de eerste reeks van 'Mijn Restaurant' op VTM. Ze klopten in de finale het Limburgse koppel Yanaika en Stephanie. Jelle en Micheline legden een bewogen parcours af. Ze werden tijdens de reeks twee keer genomineerd om eruit gestemd te worden, maar wisten het telkens te overleven en plaatsten zich als eerste voor de finale. VTM schenkt het koppel nu de volledige inrichting van het restaurant én betaalt de huur van het pand in Leuven

×
Blijf geïnformeerd

Wanneer u zich abonneert, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op glansbeton zijn, zodat u deze niet mist.

Betonverharder een must voor residentiële betonvlo...
Mastertop 200 French Grey

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.