fbpx
 • Winkelvloer

  Winkelvloer

 • Stapstenen

  Stapstenen

 • Woonbeton

  Woonbeton

 • 1
 • 2
 • 3

Glansbeton Liège

Glansbeton in LiègeGlansbeton in Liège laten uitvoeren?

Een glansbeton plaatsen wij niet alleen in Liège! Doordat onze firma zo gespecialiseerd is in het uitvoeren van glansbeton worden wij ook over heel het land gezien. Wij plaatsen glansbeton in alle maten en volgens alle verschillende afwerkingen, geen betonvloer is ons te groot!

Glansbeton in Liège leggen ? Denk aan Glansbeton BVBA, we zijn gespecialiseerd in glansbeton in Wallonie maar ook in andere provincies voeren wij woonbeton uit.

Wilt u een glansbeton te plaatsen in Liège denk dan aan Glansbeton !

Een glansbeton wordt ook wel eens een industrievloer genoemd. Een betonvloer is immers een stevige basis..

Volgens de normen van het WTCB beantwoorden wij aan vlakheidklasse IV, maar een industrievloer die beantwoord aan vlakheidsklasse I is voor ons geen enkel probleem.

Wat is de prijs om een glansbeton te plaatsen in Liège vraag je je af ?

Het is zeer moeilijk om een prijsofferte te maken, als wij niet genoeg gegevens ter beschikking hebben. Daarom vragen we u om op deze pagina te knop prijs aan vragen te gebruiken (rechts boven)

Reeds 25 jaar een begrip in Liège.

Wij zijn gewoon het beste in woonbeton!

Glansbeton is gespecialiseerd in glansbeton in Liège en dit zowel in gans België, Nederland en Frankrijk.

Een glansbeton van de beste kwaliteit !

Onze zaak is de grondlegger in het plaatsen van betonvloer, dit zowel voor moderne woonbeton. Misschien bent u eigenaar een garage waar u woonbeton in wenst te laten leggen ? Of wenst u buitenshuis een oprit waar u een betonvloer wenst te plaatsen ?

Wist u dat we ook industrievloeren verwerken voor industrieel gebruik ? Misschien hebt u een werkplaats waar nog een betonvloer in geplaatst moet worden ?

Gaande van ruwe stort, geborsteld, antislip, tot spiegelglad (gekleurd) gepolierd. En dit allemaal tot ver buiten de landsgrenzen (BENELUX & Frankrijk & Duitsland).Al onze vloeren worden ter controle gelaserd.

Een expertise van meer dan 15 jaar in de betonvloeren, maakt ons sterker dan onze concurentie. Deze expertise wordt gedeeld met nieuwe dynamische experten.

Door gebruik te maken van nieuwe materialen , behalen wij een "zo" optimaal rendement, wat voor U, resulteert in een gunstige offerte, prima kwaliteit in afwerking en productie. Hebt u de mogelijkheid om een zeer concurrentieel aanbod naar uw klant te doen!

Wij plaatsen immers, zonder problemen industrievloeren tot 2100 m² per dag, en groter in coöperatie met een collegiale firma.

terras in beton Charleroi-Ransart |

20-jaar Glansbeton

 
glansbeton 20 jaar ervaring

Kies voor glansbeton met ervaring

2017 is een feestjaar voor de firma Glansbeton! Het is immers jaar-op-jaar 20 jaar geleden dat mijn vader Johny Renckens(†) de firma Glansbeton BVBA opgericht heeft. Nadat Johny 15 jaar betonpolierder was heeft hij in 1990 de stap gezet tot een zelfstandige activiteit. In 1997 heeft mijn vader het bedrijf 'Glansbeton BVBA' opgericht...

Na zijn overlijden in 2010 heeft Davy Renckens het roer overgenomen van het gerenomeerd bedrijf waar hij al verschillende jaren de drijvende kracht van was.

De firma Glansbeton BVBA is zowel grondlegger als trendsetter geworden in industrievloeren en modern woonbeton. Samen met het WTCB bouwen we vandaag aan de nieuwe normen voor gepolijste betonvloeren.

glansbeton 20 jaar ervaring
Glansbeton en een technische know-how waar u op mag stoelen dit samen met het gebruik van moderne en vernieuwende technologieën zorgt ervoor dat de firma Glansbeton uit Kermt u een resultaatsverbintenis durft af te leveren. Fier op onze referenties, de nieuwste moderne technieken en dankbaar aan onze trouwe klanten. Vandaag zeggen wij vanwegen het hele team van Glansbeton oprecht ""dank-u-wel" voor 20-jaar Glansbeton!
email glansbeton
Adres glansbeton Glansbeton BVBA
Steenweg 3 BUS 402
BE-3540 Herk-de-Stad


Opgelet: Wij hebben geen showroom op dit adres. Indien u een persoonlijk onderhoud wenst, kan dit altijd.
Wilt u onze buur worden ? U kunt een kantoor huren bij offiRent, een leuke sfeer gegarandeerd!