Het stoopke in Kermt een verborgen parel als je het mij vraagt!

Beoordeel dit item
(1 Stem)
(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Een verborgen parel als je het mij vraagt!

Achter deze muren van een vroegere jeneverstokerij zit een brasserie die haar verwachtingen toch wel overtreft ! Een oude jeneverstokerij werd omgebouwd tot een brasserie. Het kader is zeer mooi. De ligging aan de rand van Hasselt tussen Kuringen en Kermt in een groene omgeving. Er is een prachtig terras en binnen is het zeer sfeervol. Een brasserie keuken met een aantal vaste klassieke keuzes (steak, scampis, salades enz) aangevuld met suggestiemenu. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk bereid visgerecht of in de zomer een frisse salade op ons terras?

Het trendy, smaakvol ingerichte interieur, de romantische avondzon die door de grote ramen over de tafels schijnt, de correcte bediening dragen allemaal bij tot een aangename culinaire ervaring even buiten de stad Hasselt.

Natuurlijk wil glansbeton graag een sponsor zijn van een zaak waar we zelf regelmatig stoppen om een fris pintje te drinken... Als je na je je dorst gelest hebt nood hebt aan een betonvloer voor je woning of terras, krijg je een korting van 5% indien je de promocode gebruikt van de voucher. Het enige wat u hoeft te doen, is:

  • op voorhand bij de offerteaanvraag de code te vermelden
  • over te gaan tot een meer contantere betaling

Meer info nodig ? Contacteer ons !

korting glansbeton

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Lees 2568 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 december 2016 19:05
Meer in deze categorie: « afrit 26 Het magazijn »