Fontgrootte: +
1 minuut leestijd (289 woorden)

Woonboot Tom Waes

Woonboot Tom Waes

Onderaan vind je een filmpje terug van huizenjacht op VT4. De glansbeton vloer vind je terug op de onderste verdieping. Woonkamer, keuken, slaapkamers. Naast woonbeton en loften komen woonboten tegenwoordig meer en meer in de mode.

Boven zie je foto's van woonbeton die geplaatst is in de woonboot van Tom Waes. Tom Waes speelde de broer van Bart de Pauw in de serie Het geslacht de Pauw op Kanaal 2.

Een niet alledaags project een gepolierde betonvloer plaatsen op een woonboot. De woonboot van Tom Waes

Weet je dat het niet eenvoudig is om beton op een boot te plaatsen? Wij werken immers met een laser om de vlakheid van onze vloer goed te krijgen. Echter als iemand tegen de laser stoot valt deze in veiligheid. Door het constante dijnen van de boot op de golven viel hier onze laser ook constant in veiligheid. Gelukkig hadden we dit op voorhand getest en konden we voor deze werken een iets ouder model van laser kopen waar geen veiligheid op stond.

[module-218]

Te koop: woonboot van Tom Waes voor 600.000 EURO

De ‘Cingaro’ is oorspronkelijk een varend vrachtschip - een "Kempenaar"- dat door Waes in 2006 werd omgebouwd tot een luxueuze woonboot. Een leefruimte van 120 vierkante meter, vier slaapkamers, twee badkamers en een mooi uitzicht op de Antwerpse haven, maken van de boot een aantrekkelijke aankoop. De ‘Cingaro’ is oorspronkelijk een varend vrachtschip - een "Kempenaar"- dat door Waes in 2006 werd omgebouwd tot een luxueuze woonboot. Een leefruimte van 120 vierkante meter, vier slaapkamers, twee badkamers en een mooi uitzicht op de Antwerpse haven, maken van de boot een aantrekkelijke aankoop. Dit voorgaande allemaal en natuurlijk het feit dat er door Glansbeton een woonbeton in de boot geplaatst werd.

×
Blijf geïnformeerd

Wanneer u zich abonneert, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op glansbeton zijn, zodat u deze niet mist.

Like glansbeton op facebook
Witte betonvloer woning, niet saai maar rust!

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.