Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw is een BENOR gecertificeerde betoncentrale.

Logo Inter-beton in Sint-Pieters-LeeuwInter-beton in Sint-Pieters-Leeuw de Belgische betonactiviteit voor HeidelbergCement produceert en levert een breed gamma van kwalitatieve producten. Inter-Beton is marktleider in België voor beton, met ongeveer 500 werknemers verdeeld over haar 26 centrales die over het hele land verspreid liggen, kan een snelle levering aan praktisch elke werf gegarandeerd worden. De producten van Inter-Beton worden getest in eigen laboratoria, om het beste kwaliteitsniveau te garanderen. Inter-Beton streeft er voortdurend naar om bouwmaterialen duurzamer te maken. De Ecomix lijn is hier een goed voorbeeld van, de bekende Inter-Beton kwaliteit verduurzaamd.

Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw heeft BENOR beton
Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw is een BENOR gecertificeerde betoncentrale. | Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw peut fournir du béton BENOR.

Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw peut fournir du béton BENOR.

Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw l'activité béton belge de HeidelbergCement produit et fournit une large gamme de produits de haute qualité. Inter-Beton est le leader du marché belge du béton, avec environ 500 employés répartis dans ses 26 usines réparties dans tout le pays, une livraison rapide sur pratiquement n'importe quel site peut être garantie. Les produits Inter-Beton sont testés dans nos propres laboratoires pour garantir le meilleur niveau de qualité. Inter-Beton s'efforce en permanence de rendre les matériaux de construction plus durables. La ligne Ecomix en est un bon exemple, la qualité Inter-Beton bien connue a été préservée.

inter-beton-in-sint-pieters-leeuw
Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw is lid van FEDBETON

Wat doet Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw?

Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw is een BENOR betoncentrale. Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw levert stortklaar beton in de provincie Vlaams-Brabant.

Wat zijn de contactgegevens van Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw?

Het adres van Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw is Vaartkant-West 25 in 1600 te Sint-Pieters-Leeuw.

Sint-Pieters-Leeuw behoort tot de Belgische provincie Vlaams-Brabant en in deze provincie kan deze betoncentrale leveren.

Je kunt Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw telefonisch bereiken op het telefoon nummer 02 679 99 99 .
Wil je Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw faxen dan kan dit op het nummer 02 679 99 20.

Meer contactgegevens vind je terug op hun website Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw of contacteer hun per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is de verkoper van Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw?

De verkoper van Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw noemt Thierry De Bonnet. Je kunt Thierry bereiken op dit nummer +32 0476/98.44.36.

Vul de gegevens aan in de comments.

We zijn op zoek naar verhalen en foto's over Inter-beton in Sint-Pieters-Leeuw die de waarde van deze betoncentrale illustreren voor deze regio. Door deze te delen, kunnen we elkaar helpen om beter te begrijpen hoe belangrijk beton is voor de bouwsector. Daarom nodigen we jou, ons publiek, en ook personeelsleden van betoncentrales, uit om foto's te delen van de betoncentrales en hun omgeving.

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.