3 minuten leestijd (514 woorden)

Gepolierd terras in Zoutleeuw

 Kan ik beton plaatsen op mijn terras?

Ja, dit is zeker mogelijk en een goede keuze!  Vroeger waren de meest gebruikte materialen om een terras mee af te werken klinkers en tegels. Maar nu wordt er steeds meer gewerkt met gepolierd beton.    Onderstaand ziet u een foto van een terras wat wij aangelegd hebben voor Werner van "De Cleyne Taefel" in Zoutleeuw. 

Het is vaak niet eenvoudig om een referentie te bezoeken van Glansbeton.  Bij de Cleyne Tafel in zoutleeuw kunt u iedere dag (behalve maandag) terecht om een hapje te eten.  Als u de reviews bekijkt is het eten daar dan ook nog eens heel lekker.

Niet te grote en erg gezellige zaak met een leuke en verrassend uitgebreide kaart. Erg democratische prijzen en een prima balans tussen kwaliteit en prijs. Zeer vriendelijke mensen die graag een babbeltje doen. Erg kindvriendelijk ook. Kortom wel een aanrader 😊

Dries Polfliet

Wat zijn de voordelen van een gepolierd terras in beton? 

  • Een groot voordeel wat veel moeite bespaard is dat er door het beton geen onkruid kan groeien.
  • Als je kiest voor een beton terras wordt het terras gegoten, hierdoor kan u uw terras dus direct op maat laten maken en zelf de afmetingen kiezen.   U hebt altijd een origineel en uniek product.
  • Met beton zijn er veel afwerkingsmogelijkheden, zo kan het terras glad of antislip gepolierd worden.

Hoe moet ik mijn beton terras onderhouden? 

  • U kan uw beton terras schoonmaken met een zachte bezem of het poetsen met water. Probeer zeker niet met een hogedrukreiniger het beton schoon te maken. Door dit te doen kan de bovenste laag van het beton beschadigd worden.
  • Indien er bomen rond uw terras staan haal dan regelmatig de afgevallen bladeren van de bomen weg. De meerderheid van bladeren bevat zuur. Als deze bladeren een tijdje op het beton blijven liggen kunnen er vlekken ontstaan.

Welke mogelijkheden zijn er voor een betonnen terras? 

Er zijn verschillende mogelijkheden en afwerkingen met beton.

  • Vindt u de grijze kleur van beton niet zo mooi? Dan is dit geen probleem. Door kleurpigment toe te voegen aan het beton kunnen we elke kleur creëren.  
  • Wilt u een moderne uitstraling op uw terras? Dan kunnen we een tegel look creëren op uw terras. Eerst wordt het terras geplaatst, later worden er gleuven in het beton gesneden met behulp van een slijpschijf. Hierdoor ontstaat er een tegel effect. De grootte van de tegels en de afstand tussen de tegels is volledig naar de keuze van de klant.

Gerelateerde berichten

Offerte op maat?

Kies voor een betonvloer expert met jaren ervaring en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.